Obaveštenje za buduće korisnke

Poštovani,

 

Kako je Svetska zdravstvene organizacija zvanično proglasila pandemiju virusa Corona-19 Republika Srbija je shodno tome uvela vanredno stanje. Mi kao društveno odgovorna kompanija, u saradnji sa našom matičnom kućom Petrol dd preduzeli smo sve neophodne mere kako bi zaštitili naše kolege i Vas naše buduće  korisnike.

Kompanija Beogas doo Beograd je odlučila da sve svoje radne aktivnosti vezane za realizaciju izvođenja kućnih gasnih priključaka privremeno prekine i prilagodi trenutnom stanju u našoj državi.

Kompanija Beogas doo Vas moli za strpljenje i razumevanje, zbog trenutne situacije, i uverava Vas da će sve Ugovorne obaveze biti ispunjene po okončanju vanrednog stanja u Republici Srbiji.

Izvinjavamo se zbog najavljenog produžetka rokova za realizaciju naših Ugovornih obaveza i nadamo se da će se trenutno stanje na obostrano zadovoljstvo veoma brzo promeniti, tako da ćemo moći da nastavimo sa našim uobičajenim aktivnostima.

U okviru Kompanije Beogas doo Beograd  odlučili smo  da sve svoje radne aktivnosti obavljamo  od kuće, u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije.

Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt telefoni: korisnički servis 0800 355 550, direktan broj 011/7850-815, mob. 063/283-346.

Srdačan pozdrav i dobro zdravlje vam svima želimo,